LOVAURASERI

AURA SERI DINAR
Kuasa Tarikan Energi Kekayaan..
The Art & Science of Personal Magnetism

Contact

WhatsApp: 0176235421

Products

AURA SERI DINAR
Kuasa Tarikan Energi Kekayaan..
The Art & Science of Personal Magnetism

⚱Diformulasikan khas untuk membuka minda dan emosi melalui inspirasi bersumberkan alam semulajadi. Energi Fossil.. Garam dan emas terbentuk jutaan tahun.

⚱Bersesuaian dengan keadaan ekonomi semasa maka sudah pasti anda memerlukan sesuatu energi atau aura yang lebih kuat dan luarbiasa untuk terus menarik wang, peluang dan kekayaan.

⚱Gabungan minyak pati aroma didalam Aura Seri Dinar mempunyai molekul Sequiterpene yang mana pantas menghantar oksigen terus ke otak melalui darah dan sel otak. Kekurangan oksigen mampu menyebabkan lumpuh otak,getaran tenaga hayat lemah, tersekat ditahap pemikiran lama, tidak punya visi dan wawasan, hilang semangat, hilang fokus dan tiada halatuju.

⚱ Aura Seri Dinar juga mampu membantu membebaskan perasaan-perasan negatif yang membelenggu anda selama ini supaya tidak kaya dan berjaya seperti perasaan
takut akan kekurangan, rendah diri, bersalah, keliru, tidak yakin, takut, risau, bimbang dan sebagainya.

⚱ Aura Seri Dinar akan membantu mengembang dan membuka jendela minda anda supaya;
~ meneroka dan melihat kemungkinan baru
~ Menyedarkan Impian Dan Matlamat
~ Mengembalikan Kesedaran Kekayaan
~ Melaksanakan Manifestasi Kreatif
~ Menyingkirkan Perasaan Dan Pemikiran Negatif Terhadap Kekayaan dan Kemewahan
Dipertenagakan dengan Tenaga Alam Semesta, Tenaga Kristal, Tenaga Garam Super Kristal, Tenaga Emas 24K.

⚱Gabungan 15 jenis Pati Aroma pilihan terbaik dunia ini telah diadun begitu cermat dan teliti mengikut hukum, rukun dan sistem berlandaskan Sains dan Tenaga Alam semestinya mampu membantu anda mengubah paten energi dan pemikiran anda pada bahagian otak.

⚱Apabila emosi dan pemikiran berubah maka ianya akan meningkat, menggetarkan dan memancarkan frekuensi gelombang Magnetik Aura dan Energi lebih tinggi untuk menarik Peluang, Keberuntungan, Kekayaan serta Kemewahan disekeliling untuk datang kepada kita.

Hubungi
0176235421
Setiap pembelian Pakej RM200.00 anda bakal mendapatkan 1 Botol AURA SERI DINAR + Poslaju + 30 Tips Penggunaan + Bonus Sesi Konsultansi Bakat Diri

AURA SERI

Kuasa Tarikan Karisma & Rahsia Pandang Tak Jemu

❤ AURA SERI adalah gabungan drpd GETARAN GELOMBANG TENAGA BUNGA TERPILIH bersama butiran Kristal, ketulan garam diamond super kristal terbaik.. berkualiti.. bermutu tinggi. Prosesnya melalui pelbagai peringkat tertentu.. diadun penuh kasih sayang juga dipertenagakan bersama tenaga kosmik alam semesta.

❤ TUJUAN AURA SERI di hasilkan adalah untuk rawatan kecantikan, kesihatan malahan LEBIH DARIPADA itu. Setiap benda yg hidup mempunyai CAHAYA DIRI.. GELOMBANG TENAGA DIRI (AURA). Berbentuk wap air berwarna pelangi meliputi tubuh. AURA menjadi MEDAN TENAGA atau PERISAI diri. Jika AURAnya KUAT DAN PANCARAN GELOMBANGNYA TINGGI maka menjadi PENDINDING TUBUH daripada GELOMBANG NEGATIF atau PEROSAK. Ramai hidup dalam keadaan tidak HARMONI dan TERTEKAN.. semua perkara dilakukan tidak MENGENA.. tidak MENJADI.. BANYAK HALANGAN.. mungkin semua itu disebabkan oleh AURA anda BOCOR, ROSAK dan sebagainya.. sesetengah dah RAUT WAJAH atau NUR WAJAH tidak juga TERPANCAR. Ini berkaitan AURA yg harus di BERSIHKAN dan DIPERBAIKI..
❤ Sayangnya ramai tidak pernah peduli tentang AURA ini..
Suka saya kongsikan bersama anda JIKA AURA seseorang itu CANTIK, nescaya KESELURUHAN diri akan jadi cantik.. KESIHATAN DAN KECANTIKAN TERPANCAR.
❤ Terdapat pada AURA SERI yang merupakan PEMBERSIH AURA TERBAIK TELAH DIPERAKUI sejak dulu hingga kini.. AURA SERI hampir 18TAHUN DI PASARAN. Anda BIJAKLAH MEMILIH..
❤ AURA YG BAIK MENGUNDANG PERKARA BAIK.. MENJAGA AURA ANDA DIIBARATKAN SEPERTI ANDA TELAH MENJAGA DIRI ANDA..

Hubungi
0176235421
Setiap pembelian Pakej RM110.00 anda bakal dapatkan 1 Botol AURA SERI + Poslaju + Tips Penggunaan + Bonus Sesi Konsultansi Bakat Diri

JOMIKLAN

www.jomiklan.biz/nes/lovauraseri