The JAZALO Shoppe Logo

The JAZALO Shoppe

The JAZALO Shoppe is an independent retailer of local and international branded apparel and accessories, available at Centrio Pantai Hillpark store in Kuala Lumpur, Malaysia and online at shoppe.jazalo.com that provides all the best, new, pre-loved and up-cycled products in many categories to satisfy its loyal customers. The JAZALO Shoppe remains locally owned and operated, and continue to offer a variety of products, brands and business services, with convenient location and world-class service.

JAZALO Day offers special deals and promotion in-store and online on every selected Saturday by The JAZALO Shoppe from 10AM till 8PM.

Contact

Address: The JAZALO Shoppe, C-3-15 Centrio Pantai Hillpark, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia

WhatsApp: 00601121939350

E-mail: shoppe@jazalo.com

Website: www.jazalo.com/shoppe

Shop Online: www.jazalo.my

Official

Facebook

Instagram

Twitter

JOMIKLAN

berazam meneruskan perjuangan dgn lebih rancak pada tahun ini; biarpun terpaksa bertegas dan membuatkan orang terfikir bahawa dirinya kini berubah apabila baru sedikit mengecapi secebis impian. Bukan kerana lupa diri tetapi perlu mengejar kejayaan dgn cara yang lebih agresif. Jika rentaknya sama seperti sediakala, tiada ombak yang akan dicipta, hanya air tenang yg sentiasa damai. Berada di zon selesa adalah lebih selamat, terjamin dan selesa. Ya, selesa. Tapi kenapa perlu keluar dari zon selesa jika sudah selesa? Kerana dunia terus berputar dan tidak sentiasa selesa. #BajuLogo #JOMIKLAN #JAZALODAY oleh @TerimaKasihdot dan @JAZALOPrint. Menangi #bajulogo ini di @JOMIKLAN! www.jomiklan.biz/nes/jazaloday JAZALO Day adalah suatu hari yang menawarkan harga istimewa dan promosi diskaun #JDEAL bagi barangan yang dijual di The @JAZALOShoppe, Centrio Pantai Hillpark. Kebiasaanya, diadakan pada hari Sabtu bg memudahkan org ramai berkunjung pada hujung minggu, dibuka dari 10 pagi sehingga 8 mlm. Dgn diskaun minimum 10% ke atas harga biasa, pelanggan boleh melihat mencuba dan mengenali produk dekat lebih dekat. www.jazalo.com/day

A photo posted by Azreen Nik (@niczous) on

Published

Updated

Author

admin

Categories

Gift Shop

Comments