Buy Now

Order Sebelum
12:00 tengah malam
Sunday, 1st August 2021




Soalan-soalan Lazim

Sis, saya nak tanya...



Alat ni tahan berapa lama?

  • Alat ni tak de expiry date pun sis.
  • Boleh guna unlimited kali.
  • Kalau sis hilangkan, baru sis beli lagi.


Sinar kat kuku tahan berapa lama?

  • Once dah bersinar kuku yang dah bersinar akan maintain je sampailah kuku baru tumbuh.
  • Mandi ke cuci pinggan ke masih maintain.
  • Nanti kuku baru tumbuh sis just perlu gosok kat area yg baru tumbuh tu je.






Boleh bawak solat?

  • 100% boleh sebab alat ni cuma akan ratakan kuku sampai kuku bersinar je.
  • Tiada apa-apa yang akan melekat kat kuku.
  • Tiada apa yang akan halang wuduk.


Betul ke kuku akan bersinar lepas gosok je?

  • Ya, kami memang akan bagi money back guarantee kalau tak menjadi.

 

Buy Now

Order Sebelum
12:00 tengah malam
Sunday, 1st August 2021



Testimonial

Mereka yang dah cuba



Video pun ada







Buy Now

Order Sebelum
12:00 tengah malam
Sunday, 1st August 2021



Promosi

Dapatkan segera.

SinarKu2 HOTChums
Set: 1 Unit

Jimat RM30.00

Selain flash sale, sis juga akan dapat

percuma

Nutrient oil utk kuku (RM12.90)

Order sebelum

12:00 tengah malam
Sunday, 1st August 2021

Buy Now




Contact Us





Message Us















Landing Page ini dibangunkan oleh




JAZALO Studio